Glutenfri linguine frutti di mare

Pasta med havets och Italiens läckerheter!

Glutenfri linguine frutti di mare

4 port

4 port Semper Linguine (ekologisk eller fiber)
1 kg färska musslor, väl tvättade
300 g cocktailtomater, delade
3 vitlöksklyftor, skivade
lite persilja, hackad
1 liten chili, skivad
1/2 dl olivolja
1 dl vitt vin

Gör så här:

  1. Koka pastan enligt anvisningar.

  2. Fräs vitlök och chili i oljan en minut.

  3. Tillsätt resten av ingredienserna, koka på hög värme under lock i tre minuter. Koka under tiden pastan al dente, häll av vattnet och tillsätt pastan till musslorna och tomatblandningen.

  4. Låt puttra med musslorna en minut, salta lätt och servera genast i djupa tallrikar.

Dela på Facebook Dela på Twitter
Hem / Recept / Glutenfri linguine frutti di mare