Glutenfri pasta Linguine Avokado

Recept på glutenfri pastarätt

Glutenfri pasta Linguine med Avokado

Ingredienser:
150g Semper EKO Linguine
2 st Avokado
1 vitlöksklyfta, grovhackad
½ citron, saften
1 dl persilja
1 dl Parmesanost, riven
Olivolja
Salt och peppar
Körsbärstomater

Toppig:
Nötter eller frön

Gör såhär:
1.Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
2. Sätt ugnen på 200°C
3. Fördela körsbärstomater med kvist på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över olivolja, salt och peppar.
4. Rosta körsbärstomaterna i ugnen i ca 10-15 min
5. I en matberedare mixa avokado, vitlök, citronsaft, persilja och ost.
6. Häll av kokvattnet från pastan.
7. Blanda avokadoröran med den pastan.
8. Servera tillsammans med de rostade tomaterna, riven ost och olivolja. Toppa med dina favoritnötter.

 

Dela på Facebook Dela på Twitter
Hem / Recept / Glutenfri pasta Linguine med Avokado