Glutenfri Penne Tricolore

Genom att använda salcicciakorv är kryddningen nästan redan klar. En fiffig genväg till en färgstark och smakrik middag.

Glutenfri Penne Tricolore

4 port

4 port Semper Penne Tricolore
2 röda paprikor, i halvor
2 färska salsicciakorvar, ta ur köttet ur korvskinnet
3 vitlöksklyftor, skivade
5 msk god olivolja
1 kruka salvia, grovhackad
salt och peppar

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°C.

  2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

  3. Rosta paprikorna hela i ugnen, ca 15 minuter, tills de är mjuka. Låt svalna i ca 10 minuter. Skala paprikorna och ta bort kärnhuset.

  4. Fräs korvköttet med vitlök i olivolja. Strimla och tillsätt paprikorna och salvia.

  5. Tillsätt pastan och blanda. Smaka av med salt och peppar.

Dela på Facebook Dela på Twitter
Hem / Recept / Glutenfri Penne Tricolore