Glutenfri tårtbotten

Recept på glutenfri tårtbotten

Glutenfri tårtbotten

Botten:
1 dl Semper Fin Mix
Semper Pofiber, till att ströa formen med
1 dl potatismjöl
4
 
st ägg
2 dl strösocker
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
Smör/kokosolja, till att smörja formen med

Gör såhär:
1. Sätt ugnen på 175
°C.
2. Smörj en springform (ca 24 cm i diameter) med smör/kokosolja och ströa med pofiber.
3. Vispa socker och ägg poröst. Blanda de torra ingredienserna och rör sedan ned i äggsmeten.
4. Häll smeten i formen.
5. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 35 min.
6. Låt kakan svalna en aning. Lägg kakan på ett galler och låt den kallna.

Dela på Facebook Dela på Twitter
Hem / Recept / Glutenfri tårtbotten