Glutenfri Tagliatelle Carbonara

Omtyckt recept hos stora som små pastaälskare!

Glutenfri Tagliatelle Carbonara

4 port

4 port Semper Tagliatelle med ägg
2 pkt bacon, delat i bitar
4 äggulor
2 dl grädde
2 dl Parmesan, riven
1/2– 1 dl persilja, grovhackad
salt och svartpeppar

Gör så här:

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

  2. Fräs under tiden baconet knaprigt.

  3. Rör ihop äggulor, grädde och det mesta av parmesanen i en skål.

  4. När pastan är klar, häll av vattnet och blanda snabbt i ägg- och gräddblandningen i pastan. Rör om hela tiden.

  5. Tillsätt bacon, persilja, salt och peppar. Toppa med resten av parmesanen. Servera genast!

Laktosfri? Byt ut till laktosfria alternativ.

Dela på Facebook Dela på Twitter
Hem / Recept / Glutenfri Tagliatelle Carbonara