Glutenfria brownies

Kladdiga och med mycket choklad

Livet är för kort för att inte äta kladdiga brownies. Söt, seg och mjuk sammanfattar denna brownie som ursprungligen kommer från USA, vi väljer att se den som kladdkakans släkting. Prova att göra våra glutenfria brownies i långpanna – vi lovar att det inte blir sista gången.

60 min
Inga röster än
0 Röster

Ingredienser

Gör såhär

1. Sätt ugnen på 165 grader och klä en stor långpanna eller form med bakplåtspapper.

2. Finhacka den mörka chokladen.

3. Smält smör i en kastrull. Tillsätt försiktigt chokladen och blanda väl.

4. Blanda ägg och socker i en bunke.

5. Tillsätt smör- och chokladblandningen och resten av ingredienserna. Rör om.

6. Häll smeten i formen.

7. Baka i nedre delen av ugnen i ca 30-40 min.

Hem / Recept / Glutenfria brownies