Glutenfria cakepops med pepparkaka och choklad

Vackra cakepops som kan varieras i all oändlighet.

Glutenfria cakepops med pepparkaka och choklad

15 st

2 pkt Semper pepparkakor
1 pkt färskost med chokladsmak eller naturell
250 g vit choklad

Topping:
1 pkt Semper Strawberry White Chocolate Cookies, smulade
socker, att ställa klubborna i när de ska stelna.

15 st grillspett

Gör såhär:

  1. Mixa pepparkakorna i en matberedare till smulor. Tillsätt färskost och mixa till en jämn smet.

  2. Forma till 15 st bollar.

  3. Sätt en pinne i varje boll och ställ klubborna i frysen, ca 40 minuter.

  4. Smält chokladen och förbered ett glas fyllt med socker att ställa dina färdiga cakepops i när de ska stelna.

  5. Doppa bollarna i den smälta chokladen, toppa med smulade kakor.

  6. Ställ klubborna i det sockerfyllda glaset och låt svalna i kylskåp.

  7. Ta fram klubborna en stund innan servering.

Dela på Facebook Dela på Twitter
Hem / Recept / Glutenfria cakepops med pepparkaka och choklad