Glutenfria julsnittar med skinka, senapsgrädde och färskost

Glutenfria julsnittar med skinka, senapsgrädde och färskost! Enkelt och gott.

610 min
Inga röster än
0 Röster

Ingredienser

6 skivor mörkt bröd med hela korn
En handfull grönkål
6 skivor skinka
färskost

Senapskräm:
3 matskedar senap, företrädesvis grovkorniga
En matsked majonnäs
1 1/2 tsk apelsinskal, riven

Garnering:
½ pomegranate (valfritt)

Gör såhär

  1. Skär skorpor av bröd. Skär sedan varje skiva i två trianglar.

  2. Vispa smör fluffigt med en elvisp.

  3. Sprid smör på brödet och toppa med flingsalt , citronskal och pepparrot.

  4. Hacka äpplet bra.

  5. Sprid lax, den hackade äpplen, gräslök och den andra hälften av brödet. Lägg brödskivorna tillsammans och sätta in en tandpetare igenom.

Hem / Recept / Glutenfria julsnittar med skinka, senapsgrädde och färskost