Glutenfria knäckesnittar med tomat och färskost

Ett perfekt tilltugg

Fräschare än så här blir det inte. De här glutenfria knäckesnittarna är det perfekta tilltugget, passar till både fest och vardag. Det rostade tomaterna tillsammans med färskosten är ljuvlig kombo som får det att dansa i munnen, krämigt men samtidigt fräscht. Med krasse och färsk rosmarin på toppen så blir de dessutom väldigt vackra.

15 min + 3h i ugn
Inga röster än
0 Röster

Ingredienser

Gör såhär

  1. Sätt ugnen på 120 grader.

  2. Picka körsbärstomaterna lite med en gaffel eller vass kniv – för att undvika att de spricker i ugnen.

  3. Ringla olivolja på tomaterna och salta och peppra dem på en plåt med bakplåtspapper.

  4. Baka i ugn i cirka 2 timmar och låt de sedan stå på eftervärme med luckan på glänt i cirka 1 timme.

  5. Servera tomaterna på Rosmarinknäcke toppad med valfri färskost och tomat. Dekorera med krasse eller rosmarin.

 

Hem / Recept / Glutenfria knäckesnittar med tomat och färskost