Glutenfria skagenfyllda minibaguetter

Inget slår en riktigt god räkröra. Jo förresten, räkröra i baguette!

Glutenfria skagenfyllda minibaguetter

6 st

1 pkt Semper Minibaguetter (vit eller fiber)
1 kg räkor (med skal)
2 msk dill, hackad
1 dl majonnäs
1 dl lätt crème fraiche
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 1/2 tsk pressad citron
2 msk finhackad rödlök
gräslök, hackad

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°C.

  2. Skala och hacka räkorna.

  3. Blanda räkorna med dill, majonnäs och crème fraiche. Smaksätt med salt, peppar, pressad citron och rödlök. Låt röran stå kallt en stund.

  4. Grädda baguetterna i ugn enligt anvisningen på paketet och dela dem sedan på längden. Låt dem svalna något innan de fylls med med skagenröran.

  5. Toppa med gräslök och njut!

Dela på Facebook Dela på Twitter
Hem / Recept / Glutenfria skagenfyllda minibaguetter