Glutenfritt Zucchinibröd

Baka glutenfritt bröd med zucchini

Glutenfritt Zucchinibröd

Zucchinibröd - nyttigt, gott och glutenfritt såklart.
1st bröd


Ingredienser:
1 pkt Mix
3-4 ägg
1 tsk vaniljsocker
½ zucchini, riven
1 msk kokosolja
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
6 msk honung

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 175 °C
  2. Blanda ägg med vaniljsocker, honung och kokosolja.
  3. Tillsätt zucchinin till äggblandningen och mixa i matberedare.
  4. Blanda de torra ingredienserna i en skål.
  5. Tillsätt den torra blandningen i matberedaren och mixa till en jämn smet.
  6. Klipp ett bakplåtspapper som passar ugnsformen.
  7. Låt kakan stå i ugnen i ca 50-60 min. Använd en potatissticka för att se när kakan är klar.


Tips!
Lägg smeten i formar och gör zucchinimuffins. Passar perfekt med en enkel frosting gjord på cream cheese.

Dela på Facebook Dela på Twitter
Hem / Recept / Glutenfritt Zucchinibröd