Glutenfria baguetter med rökig paprika- & valnötsröra

Förbered smaklökarna på en riktig smakexplosion.

Glutenfria baguetter med rökig paprika- & valnötsröra

6 st

1 pkt Semper Minibaguetter (vit eller fiber)
2 röda paprikor
2 msk olivolja
100 g valnötter
1 knippe bladpersilja, grovhackad
1 tsk paprikapulver
1 msk färskpressad citronjuice
salt och peppar

Gör så här: 

  1. Sätt ugnen på 200°C.

  2. Rosta paprikorna hela, ca 15 minuter, tills de är mjuka. Låt vila. Skala paprikorna och ta bort kärnhuset.

  3. Mixa med olivolja till slät kräm.

  4. Hacka valnötter och persilja och blanda samman. Smaka av med paprikapulver, citronjuice, salt och peppar.

  5. Grädda minibaguetterna i ugn enligt anvisning. Låt svalna. Dela på längden.

Tips! Dela baguetterna på bredden istället för på längden för att servera som snittar till förrätt.

Dela på Facebook Dela på Twitter
Hem / Recept / Glutenfria baguetter med rökig paprika- & valnötsröra